Online platforms

Na de publicatie van ‘Apostelkind’ ontstonden meerdere groepen en platforms online.

  • ‘In Apostolisch Perspectief’, een gesloten Facebook-groep waarin persoonlijke ervaringen van leden en ex-leden van het Apostolisch Genootschap worden uitgewisseld. Op dit moment telt deze groep meer dan 280 leden.
  • ‘Zonder Apostolisch Perspectief’, een gesloten Facebook-groep waarin persoonlijke ervaringen van leden en ex-leden van het Apostolisch Genootschap worden uitgewisseld in een besloten en veilige setting (neem contact op met de beheerders). Op dit moment telt deze groep meer dan 110 leden.
  • De website ‘Apostelkinderen.nl’ is het openbare deel van de besloten Facebook-groep “In Apostolisch Perspectief.” Op deze site krijgt iedereen met een verleden in het Genootschap de ruimte om zijn/haar verhaal te plaatsen. Deze site wordt beheerd door Eelco Anneveldt en een klein team.
  • ‘Apostelkindjes’, een gesloten Facebook-groep ‘voor mensen die emotioneel, geestelijk en/of lichamelijk lijden hebben ervaren en hier nog steeds de lasten van dragen als gevolg van het dictatoriale Apostolische regime tussen de jaren ’60 en ’00’. Op dit moment telt deze groep meer dan 150 leden.
  • Op mijn eigen Facebookpagina staan verschillende posts over de apostolische activiteiten, de speciale taal, emotioneel misbruik, loskomen en vrijheid. Sinds 1 april 2020 kregen deze posts meer dan 3500 reacties van lezers.
  • Forum gewijd aan het boek ‘Apostelkind’ met meer dan 100 blogs, van ‘samenapostolisch.nl’, een kritisch platform over de apostolische beweging.